Glas in lood staat voor sfeer

In ons compleet uitgeruste werkplaats vervaardigen wij glas in lood ramen op ambachtelijke wijze en volgens hoge kwaliteitsnormen. Glas in lood geeft sfeer en door het gebruik van verschillende kleuren en/of glassoorten geef je een ruimte en daarmee uw woning een extra dimensie. Wij vinden het belangrijk om samen met u tot een goed ontwerp te komen dat volledig aansluit bij uw wensen en smaak. Een goed klantencontact staat daarom bij ons voorop. Zodra we tot een ontwerp zijn gekomen, kiezen we samen de bijbehorende glassoorten en kleuren uit en kunnen wij het ontwerp middels een computerprogramma voor u uittekenen waardoor u een goed visueel beeld krijgt hoe het glas in lood er daadwerkelijk uit komt te zien. Heeft uzelf een ontwerp dan bespreken we de uitvoerbaarheid en realisatie van uw ontwerp.

Glas in Lood in isolatieglas

Er worden tegenwoordig strenge isolatie eisen aan woningen gesteld. Het is daarom belangrijk dat glas in lood niet alleen sfeer uitstraalt, maar dat het ook functionaliteit kan bieden. Glas in lood in isolatieglas biedt deze mogelijkheden. Het glas in lood raam wordt volgens ambachtelijk wijze geproduceerd, waarna het in de glasfabriek in isolatieglas geplaatst wordt. Dit isolatieglas voldoet aan alle wettelijke eisen.

Reparatie van Glas in Lood

Ook voor reparatie van glas in lood kunt u bij ons terecht. Bij reparatie wordt oud lood vervangen door nieuw lood, kitresten verwijderd, het glas gereinigd en eventueel kapotte ruitjes vervangen. Ook een bestaand glas in lood raam kan in isolatieglas geplaatst worden.